Traducció Jurada Català

Fem-ho senzill:

Si necessites un traductor jurat de català a castellà, o un traductor jurat de català a anglès, t’interessaran aquestes línies. Segurament hagis pensat traduir el teu títol universitari o el teu contracte de treball tu mateix, sobretot si tens un bon nivell d’anglès. Però el funcionari del registre, els jutjats, o la teva universitat ha sol·licitat una traducció jurada. Per què no puc traduir jo mateix el meu títol/document?

Molt senzill. L’autoritat receptora s’ha d’assegurar que no hi ha cap discrepància entre l’original i la traducció, i necessita que algú ho certifiqui. Els traductors jurats complim una sèrie de requisits i hem superat una oposició pública per poder certificar i dotar de validesa legal les nostres traduccions. En altres paraules, no només traduïm, sinó que d’alguna manera, som també “notaris internacionals”, i les nostres traduccions tenen efectes legals a nivell internacional.

Quina forma té una traducció jurada?

La traducció jurada de l’anglès a l’espanyol i la traducció jurada de l’espanyol a l’anglès té els següents requisits:

  • Certificació del traductor oficial (traductor jurat) nomenat per la Generalitat de Catalunya.
  • Certificació bilingüe del traductor oficial (en cas de traducció a idioma diferent del català).
  • Segell del traductor oficial d’anglès.
  • Signatura del traductor oficial d’anglès.
  • El paper timbrat és opcional, però les nostres traduccions solen imprimir-se en aquest paper, que inclou una numeració única amb el timbre de l’Estat.

Ara que saps a què ens dediquem, et resumim com aconseguir una traducció jurada.

Pas 1: Escaneja els teus documents. El nostre dia a dia és digital, és online. Escaneja els teus documents i envia’ls a l’email info@hisparos.com perquè puguem pressupostar i establir un termini de traducció adequat.

Pas 2: Rebràs pressupost i termini en qüestió de minuts. Una vegada acceptat el pressupost, només has d’enviar-nos una còpia del comprovant de pagament i començarem a traduir.

Pas 3: Recull les teves traduccions en la nostra oficina i rep-les a casa teva.

Compra la teva traducció jurada online!

És el més còmode i el més ràpid. Tria l’opció de preu i termini que més et convingui i paga amb targeta de crèdit o Paypal. Tindràs l’opció de rebre-la a la teva casa o a l’oficina, o bé recollir-la en qualsevol de les nostres oficines (Barcelona, Sevilla o Badajoz).

Quins altres idiomes ofereix Hisparos Translations?

(enlace a otros idiomas)

Puc fiar-me dels serveis de Hisparos Translations?

Els nostres clients t’ho expliquen aquí. Són clients com tu, als quals hem atès amb molta dedicació i amb tot l’afecte que posem en el nostre treball.

 

Sí, vull pressupost!

(Formulario)Este formulario se encuentra actualmente en mantenimiento. Por favor, inténtalo de nuevo más tarde.

¿Qué otros idiomas ofrece Hisparos Translations?

Inglés

Francés

Español

Árabe

Portugués

Catalán

Ruso

Rumano

Japonés

Italiano

Holandés

Alemán

¿Puedo fiarme de los servicios de Hisparos Translations?

Nuestros clientes te lo cuentan aquí. Son clientes como tú, a los que hemos atendido con mucha dedicación y con todo el cariño que ponemos en nuestro trabajo.